Ga naar de inhoud

OPHEFFINGSUITVERKOOP GESTART | ALLE PRODUCTEN MET 20% KORTING

WAAROM KOFFERTJE TROOST?

Voor kinderen is het overlijden en afscheid nemen van een dierbare een ingrijpende gebeurtenis. Kinderen worden niet alleen geconfronteerd met het gemis van een geliefd persoon, maar ook met het verdriet van hun omgeving. Aandacht, uitleg en betrokkenheid is essentieel voor een goede start van het rouwproces. Het is belangrijk dat we kinderen op hun eigen manier bezig laten zijn met het afscheid. En hen daarbij zoveel mogelijk ondersteunen.

PRAKTISCHE
ONDERSTEUNING
EN TROOST AAN
KINDEREN IN ROUW

Koffertje Troost wil ouders ontzorgen in een emotionele en drukke periode. Zij willen er namelijk zijn voor de kinderen, maar zijn veelal door eigen emoties overmand en druk met het regelen van de uitvaart. Daarnaast weten ouders soms niet goed hoe zij hun kind(eren) kunnen betrekken en ondersteunen.

Liefdevolle aandacht en zorg staat uiteraard voorop. Onze meerwaarde is de praktische ondersteuning door een diversiteit aan materialen. Koffertje Troost wenst dat de vele prachtige boeken en de knuffelpakketjes alle kinderen bereiken die het nodig hebben!

Koffertje Troost

UITVAARTONDERNEMERS
& ZORGVERLENERS

Bent u werkzaam in het onderwijs, de uitvaartbranche of de zorg
 en wilt u weten wat Koffertje Troost u kan bieden?

BOEKENKOFFER

De koffer biedt houvast om een gesprek met kinderen op gang te brengen over de dood en wat er gebeurt rondom de uitvaart.
Kies zelf de boeken uit, of bestel een vast boekenpakket.
Meer info >>

BOEKEN

Koffertje Troost heeft zorgvuldig een assortiment samengesteld met de mooiste (prenten)boeken over rouw en herinneren. Overzichtelijk gesorteerd voor verschillende leeftijden en specifieke situaties.
Meer info >>

KNUFFELPAKKETJES

Het knuffelpakketje is een houten koffertje boordevol spulletjes om kinderen op allerlei manieren met het afscheid en rouw bezig te laten zijn.
Meer info >>

We hebben nieuws....

Koffertje troost stopt

OPHEFFINGS UITVERKOOP

Wij gaan onze horizon verbreden, maar kijken met veel trots, dankbaarheid en liefde terug op de afgelopen 7 jaar. Elk boek dat werd gelezen, elke knuffel die werd gegeven, elke koffer die werd geopend… Bedankt voor het vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven door de jaren heen!

Onze opheffingsuitverkoop is gestart! Profiteer van 20% korting op alle producten.