VOOR UITVAARTONDERNEMERS/ZORGVERLENERS

Bent u werkzaam in het onderwijs, een uitvaartondernemer of zorgverlener en geïnteresseerd in Koffertje Troost? Er zijn veel mogelijkheden!

BESTELLEN ALS BEDRIJF

Als uitvaartondernemer of zorgverlener bestelt u ook via de webshop. Wilt u echter in grote getale producten aanschaffen, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij een passende korting aanbieden. Wilt u een boek in grotere hoeveelheid aanschaffen, neem eveneens contact met ons op.

U kunt ook flyers met betrekking tot Koffertje Troost of de workshop aanvragen, zodat u deze aan de familie kunt overhandigen.

ADVISERENDE ROL

Koffertje Troost heeft ruim 90 boeken in haar assortiment. Wij kunnen u ondersteunen in het maken van keuze die past bij uw specifieke doelgroep/situatie. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Koffertje Troost en eventueel in de boeken komen snuffelen!

Mist u een boek in het overzicht? Neem dan contact met ons op: we doen ons uiterste best u van de gewenste boeken/producten te voorzien.

BOEKENKOFFER

Ook is het mogelijk om een boekenkoffer aan te schaffen! Hierop is het logo van Koffertje Troost gehoutbrand. U kunt een boekenkoffer kiezen met een vast boekenpakket met 8 boeken die toepasbaar zijn in veel situaties. U kunt ook een boekenkoffer los kopen en zelf boeken uitkiezen.

Wanneer u minimaal 8 boeken bij de boekenkoffer kiest, krijgt u €10,- korting (automatisch verwerkt) op de houten koffer.

Daarnaast is het mogelijk om een boekenkoffer aan te schaffen met uw eigen (bedrijfs)logo. Deze zal met de hand worden gehoutbrand.

boek rouwverwerking kinderen

WORKSHOP CREATIEF HERINNEREN

Algemene informatie over de workshop kunt u hier vinden.

De workshop kan op locatie verzorgd worden, bijvoorbeeld gekoppeld aan een herdenkingsbijeenkomst. Het is echter ook mogelijk om de workshop bij de familie thuis te verzorgen, bijvoorbeeld voor de (klein)kinderen in de periode van de uitvaart. Koffertje Troost denkt graag met u mee; de wensen van de familie staan hierbij uiteraard centraal.