Ga naar de inhoud

KOFFERTJE TROOST IS GESTOPT

ONS AANBOD VOOR SCHOLEN

Hoe ondersteun je kinderen in het verwerken van rouw en verlies? Koffertje Troost biedt boekenpakketten aan met diverse thema’s, van kleuterklas tot groep 8. Daarnaast bieden we lespakketten, handleidingen en creatieve werkboeken aan ter ondersteuning van leerkrachten.

 

VOOR UITVAARTONDERNEMERS/ZORGVERLENERS/LEERKRACHTEN

Bent u werkzaam in het onderwijs, een uitvaartondernemer of zorgverlener en geïnteresseerd in Koffertje Troost? Er zijn veel mogelijkheden!

boek rouwverwerking kinderen

OF

eigenlogozonder

Bestellen met korting

Vrijblijvend advies

Boekenkoffer (evt. met logo)

KOFFERTJE TROOST ADVISEERT

Koffertje Troost heeft ruim 90 boeken in haar assortiment. Wij kunnen u ondersteunen in het maken van keuze die past bij uw specifieke doelgroep/situatie. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Koffertje Troost en eventueel in de boeken komen snuffelen!

Mist u een boek in het overzicht? Neem dan contact met ons op: we doen ons uiterste best u van de gewenste boeken/producten te voorzien.

BESTELLEN ALS BEDRIJF

Als uitvaartondernemer of zorgverlener bestelt u ook via de webshop. Wilt u echter in grote getale producten aanschaffen, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij een passende korting aanbieden. U kunt ook flyers aanvragen, zodat u deze aan de familie kunt overhandigen.

Bij het plaatsen van een bestelling via de webshop wordt btw in rekening gebracht. Bent u een zakelijke afnemer uit België? En wilt u een factuur zonder btw? Dan raden wij aan om de bestelling via de mail te plaatsen.

BOEKENKOFFER

Ook is het mogelijk om een boekenkoffer aan te schaffen! Hierop is het logo van Koffertje Troost gehoutbrand. U kunt een boekenkoffer kiezen met een vast boekenpakket met 8 boeken die toepasbaar zijn in veel situaties. U kunt ook een boekenkoffer los kopen en zelf boeken uitkiezen.

Wanneer u minimaal 8 boeken bij de boekenkoffer kiest, krijgt u €10,- korting (automatisch verwerkt) op de houten koffer.

Daarnaast is het mogelijk om een boekenkoffer aan te schaffen met uw eigen (bedrijfs)logo. Deze zal met de hand worden gehoutbrand.

We hebben nieuws....

Koffertje troost is gestopt

Wij gaan onze horizon verbreden, maar kijken met veel trots, dankbaarheid en liefde terug op de afgelopen 7 jaar. Elk boek dat werd gelezen, elke knuffel die werd gegeven, elke koffer die werd geopend… Bedankt voor het vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven door de jaren heen!