Bestelprocedure

BESTELPROCEDURE

Bent u geïnteresseerd in de producten die Koffertje Troost aanbiedt? Hier vindt u meer informatie over het huren van de verhuurkoffer, het aanschaffen van de knuffelpakketjes en de levering en eventueel retourneren hiervan.
Voor een workshop neemt u per e-mail contact op met Koffertje Troost. Bent u een uitvaartondernemer/zorgverlener? Klik hier.

BESTELLEN

Na het invullen van uw contactgegevens op het bestelformulier, kunt u aangeven of u een verhuurkoffer wilt bestellen, knuffelpakketje(s) of beiden.

  • Bij het bestellen van een verhuurkoffer zal er worden gevraagd naar de leeftijd van de kinderen, de relatie tot de overledene en informatie over de situatie met betrekking tot het overlijden. Deze informatie wordt strikt gebruikt voor het optimaal personaliseren van het boekenpakket.
  • Bij het bestellen van een knuffelpakketje kunt u de kleurkeuze van het slingeraapje aangeven (lichtroze of beige).

VOORRAAD

Koffertje Troost kan niet garanderen dat er altijd een verhuurkoffer beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, wordt u door Koffertje Troost na ontvangst van het bestelformulier zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. U wordt dan ook geinformeerd wanneer er weer een verhuurkoffer beschikbaar is. Uiteraard kunt u aan de hand van deze informatie besluiten om de bestelling te annuleren.

BETALING

Nadat u het bestelformulier via de website verzonden heeft, ontvangt u binnen één werkdag per e-mail een orderbevestiging met een beveiligde betaallink. De betaling verloopt via onze betaalpartner Mollie (Stichting Mollie Payments). U kunt betalen via iDeal, Bancontact of bankoverboeking. De betaling van de workshop geschiedt contant.
Op het moment dat Koffertje Troost de betaling heeft ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw bestelling zo spoedig mogelijk met zorg afgehandeld worden. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen te verzenden.

LEVERING

Op het bestelformulier maakt u een keuze uit diverse leveringsopties. Knuffelpakketjes worden via PostNL geleverd.
De verhuurkoffer wordt niet via een externe bezorgservice geleverd. Deze kunt u door Koffertje Troost bij u thuis laten afleveren en na de huurperiode laten ophalen. U heeft echter ook de mogelijkheid om de bestelling zelf af te halen bij Koffertje Troost in Limmen. Meer informatie over de levering en de kosten hiervan, vindt u op de pagina levering.

 

INLEVEREN VERHUURKOFFER

Na de huurperiode van 2 weken dient de verhuurkoffer ingeleverd te worden. Schade- en/of vermissing van materialen zullen in rekening worden gebracht.

RETOURNEREN

Meer informatie over de mogelijkheid tot retourneren van uw bestelling vindt u op de pagina retourneren.