BESTELINFORMATIE

Bent u geïnteresseerd in de producten die Koffertje Troost aanbiedt? Hier vindt u meer informatie over het bestellen, de levering en het eventueel retourneren van de materialen en verhuurkoffer.

Bestellen producten

De bestelling wordt met PostNL geleverd. Hiervoor rekenen wij de tarieven van Post NL.

Verzending in Nederland
€3,60 voor brievenbuspakketten (gemiddeld maximaal 3 boeken) €7,25 voor pakketpost (waaronder grotere aantallen boeken, boekenkoffers en knuffelpakketjes).
Vanaf een bestelwaarde van €150 leveren wij uw bestelling aangetekend voor €9,20.
Bij een bestelwaarde van €250 leveren wij aangetekend voor €15,50

Verzending naar België
€9,00 voor brievenbuspakketten.
€13,00 voor pakketpost.
Vanaf een bestelwaarde van €150 wordt het pakket voor €22,00 aangetekend afgeleverd.

Bovenstaande verzendkosten zijn berekend op basis van een bestelling belast met 21% btw.

Via de webshop kunt u alle producten direct bestellen. De betaling verloopt via onze betaalpartner Mollie (Stichting Mollie Payments). U kunt betalen via iDeal, Bancontact of bankoverschrijving.

Op het moment dat Koffertje Troost de betaling heeft ontvangen, zal uw bestelling zo spoedig mogelijk met zorg afgehandeld worden. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen te verzenden.

Retourneren materialen

Mocht het onverhoopt zo zijn dat de bestelde materialen u niet aanspreken,  heeft u het recht om van de koop af te zien.
U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen uw bestelling te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van de bestelling.

Het artikel kan alleen ongebruikt en liefst in de originele verpakking geretourneerd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor uw eigen rekening. Koffertje Troost maakt het aankoopbedrag binnen 14 dagen na uw melding over, mits het artikel onbeschadigd retour is ontvangen.

Neemt u wel even vooraf per e-mail info@koffertjetroost.nl of via onderstaand retourformulier contact op, voordat u uw bestelling retourneert.

Formulier voor herroeping

Workshop boeken

 • Het boeken van de workshop gebeurt via het contactformulier op de website. Koffertje Troost zal contact met u opnemen over de datum en locatie van de workshop.
 • Indien de workshop bij u thuis of op uw eigen locatie wordt verzorgd, worden en reiskosten gerekend.
  • Indien deze locatie binnen een straal van 15 km is van Koffertje Troost (1906 XG Limmen) worden er geen reiskosten berekend.
  • Voor verdere locaties zijn de eerste 15 km kosteloos. Daarna wordt er €0.19 per kilometer berekend, berekend via ANWB snelste route.
 

Bestelling afhalen

U heeft de mogelijkheid om de bestelling op afspraak af te halen op ons adres: van Alkemadelaan 4 in Limmen (NH). Deze optie kan worden aangevinkt bij de betaling. Voor afhalen worden geen kosten gerekend. Koffertje Troost zal contact met u opnemen over een geschikte datum en tijd.

Verhuurkoffer

 • U kunt de verhuurkoffer op afspraak ophalen bij van Alkemadelaan 4, 1906 XG in Limmen. Koffertje Troost zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.
 • Op het moment van levering van de verhuurkoffer ondertekent u een bewijs van ontvangst en wordt er in goed overleg een datum vastgelegd voor het inleveren van de verhuurkoffer (uitgaande van een verhuurperiode van 2 weken).
 • Bij het bestellen van een verhuurkoffer zal er worden gevraagd naar de leeftijd van de kinderen, de relatie tot de overledene en informatie over de situatie met betrekking tot het overlijden. Deze informatie wordt strikt gebruikt voor het optimaal personaliseren van het boekenpakket.
 • Koffertje Troost kan niet garanderen dat er altijd een verhuurkoffer beschikbaar is. Indien dit het geval is, wordt u door Koffertje Troost zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. U wordt dan ook geïnformeerd wanneer er weer een verhuurkoffer beschikbaar is. Uiteraard kunt u aan de hand van deze informatie besluiten om de bestelling te annuleren.

Retourneren verhuurkoffer

 • Wilt u afzien van uw bestelling verhuurkoffer, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk per e-mail info@koffertjetroost.nl of via het Formulier voor herroeping contact met ons op te nemen.
 • Kosteloos annuleren is alleen mogelijk tot uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de leveringsafspraak. Koffertje Troost is na deze 24 uur genoodzaakt om 50% in te houden op het bedrag van terugbetaling. U krijgt binnen 14 dagen het overige bedrag teruggestort op uw bankrekening. Tijdens de verhuurperiode is het niet mogelijk de verhuurtermijn in te korten en zo uw betaling geheel of gedeeltelijk terug te vorderen.
 • Per dag dat de koffer later geretourneerd wordt dan de afgesproken datum, zal de Koffertje Troost €15 extra in rekening brengen. Mocht Koffertje Troost de overeengekomen datum verzetten, zullen er geen extra kosten bij u in rekening gebracht worden.
 • Schade- en/of vermissing van materialen zullen in rekening worden gebracht.