Ga naar de inhoud

OPHEFFINGSUITVERKOOP GESTART | ALLE PRODUCTEN MET 20% KORTING

BESTELINFORMATIE

Bent u geïnteresseerd in de producten die Koffertje Troost aanbiedt? Hier vindt u meer info over het bestellen, de levering en het eventueel retourneren van de producten.

Bestellen producten

De bestelling wordt met PostNL geleverd. Hiervoor rekenen wij de tarieven van Post NL.

Verzending in Nederland
€4,13 (excl. btw) voor brievenbuspakketten (gemiddeld 2 boeken) €7,20) (excl. btw) voor pakketpost (waaronder grotere aantallen boeken, boekenkoffers en knuffelpakketjes).
Vanaf een bestelwaarde van €150 leveren wij uw bestelling aangetekend.

Verzending naar België
€9,36 (excl. btw) voor brievenbuspakketten met track & trace.
€21,56 (excl. btw) voor pakketpost.
Vanaf een bestelwaarde van €150 wordt het pakket aangetekend afgeleverd.

Via de webshop kunt u alle producten direct bestellen. De betaling verloopt via onze betaalpartner Mollie (Stichting Mollie Payments). U kunt betalen via iDeal, Bancontact of bankoverschrijving.

Op het moment dat Koffertje Troost de betaling heeft ontvangen, zal uw bestelling zo spoedig mogelijk met zorg afgehandeld worden. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen te verzenden.

Bestelling afhalen

U heeft de mogelijkheid om de bestelling op afspraak af te halen op ons adres: van Alkemadelaan 4 in Limmen (NH). Deze optie kan worden aangevinkt bij de betaling. Voor afhalen worden geen kosten gerekend. Koffertje Troost zal contact met u opnemen over een geschikte datum en tijd.

Retourneren materialen

Mocht het onverhoopt zo zijn dat de bestelde materialen u niet aanspreken,  heeft u het recht om van de koop af te zien.
U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen uw bestelling te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van de bestelling.

Het artikel kan alleen ongebruikt en liefst in de originele verpakking geretourneerd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor uw eigen rekening. Koffertje Troost maakt het aankoopbedrag binnen 14 dagen na uw melding over, mits het artikel onbeschadigd retour is ontvangen.

Neemt u wel even vooraf per e-mail info@koffertjetroost.nl of via onderstaand retourformulier contact op, voordat u uw bestelling retourneert.

Formulier voor herroeping

We hebben nieuws....

Koffertje troost stopt

OPHEFFINGS UITVERKOOP

Wij gaan onze horizon verbreden, maar kijken met veel trots, dankbaarheid en liefde terug op de afgelopen 7 jaar. Elk boek dat werd gelezen, elke knuffel die werd gegeven, elke koffer die werd geopend… Bedankt voor het vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven door de jaren heen!

Onze opheffingsuitverkoop is gestart! Profiteer van 20% korting op alle producten.