BOEKENKOFFER MET KINDERBOEKEN ROUWVERWERKING

De troostkoffer met boeken van Koffertje Troost is een koffer die gevuld wordt met boeken die speciaal zijn bedoeld voor kinderen in een periode van rouw. Koffertje Troost beschikt over meer dan 90 (prenten)boeken met uiteenlopende thema’s. De (prenten)boeken in de koffer ondersteunen kinderen na het overlijden van een geliefd persoon. De troostkoffer met boeken biedt kinderen uitleg over moeilijke begrippen zoals dood, afscheid, begrafenis en crematie en maakt emoties bespreekbaar. De boeken in de koffer zijn zowel voor als na de uitvaart te gebruiken. Door middel van de koffer worden kinderen voorbereid op hoe de uitvaart zal verlopen. Daarnaast is het voor kinderen prettig om herkenning te vinden in verhalen na de uitvaart.

boek rouwverwerking kinderen

Huur een troostkoffer
voor twee weken

Huurt u een troostkoffer met boeken, dan wordt het boekenpakket speciaal afgestemd op de situatie en leeftijd van het kind. In de koffer worden minimaal zeven boeken toegevoegd waaronder één praktisch boek en één informatief boek. Is uw kind enthousiast over een bepaald boek dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het boek direct aan te schaffen.

U kunt de troostkoffer met boeken huren als u deze zelf kan afhalen en terugbrengen bij Koffertje Troost in Limmen, Noord-Holland. Dit zal gebeuren op afspraak.

Koop een troostkoffer
voor uw bedrijf

Bent u werkzaam in het basisonderwijs, een uitvaartondernemer of zorgverlener? Voor u is het mogelijk een troostkoffer, met of zonder boeken, te kopen. U kunt zelf de gewenste boeken in de webshop uitkiezen. Het is voor een meerprijs mogelijk om uw eigen logo op de koffer te laten houtbranden. Daarnaast heeft Koffertje Troost zelf een boekenpakket samengesteld met boeken die in veel situaties bruikbaar zijn.

Advies bij een passende troostkoffer

Boeken helpen kinderen om grip te krijgen op de gebeurtenis. Daarnaast zorgen boeken ervoor dat de gevoelens en ervaringen makkelijker bespreekbaar zijn. We bieden ook herinneringsboekjes aan die helpen bij het herdenken van een overleden dierbare. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een boek voor een specifieke situatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via +31620639745 of info@koffertjetroost.nl.
boek rouwverwerking kinderen