BOEKENKOFFER MET KINDERBOEKEN ROUWVERWERKING

De troostkoffer met boeken van Koffertje Troost is een koffer die gevuld wordt met boeken die speciaal zijn bedoeld voor kinderen in een periode van rouw. Koffertje Troost beschikt over meer dan 90 (prenten)boeken met uiteenlopende thema’s. De (prenten)boeken in de koffer ondersteunen kinderen na het overlijden van een geliefd persoon.

De troostkoffer met boeken biedt kinderen uitleg over moeilijke begrippen zoals dood, afscheid, begrafenis en crematie en maakt emoties bespreekbaar. De boeken in de koffer zijn zowel voor als na de uitvaart te gebruiken. Door middel van de koffer worden kinderen voorbereid op hoe de uitvaart zal verlopen. Daarnaast is het voor kinderen prettig om herkenning te vinden in verhalen na de uitvaart.

Troostkoffer Boekenkoffer Rouw kinderen

Troostkoffer voor uw bedrijf

Bent u werkzaam in het basisonderwijs, een uitvaartondernemer of zorgverlener? Voor u is het mogelijk een troostkoffer, met of zonder boeken, te kopen. U kunt zelf de gewenste boeken in de webshop uitkiezen. Daarnaast heeft Koffertje Troost zelf een boekenpakket samengesteld met boeken die in veel situaties bruikbaar zijn.

Het is voor een meerprijs mogelijk om uw eigen logo op de koffer te laten houtbranden. Zo kunt u op pad met een persoonlijke troostkoffer met een professionele en toegankelijke uitstraling. In overleg maken wij een ontwerp, afgestemd op uw wensen.

Persoonlijk advies
voor een passende troostkoffer

U kunt een algemeen boekenpakket bestellen, maar ook zelf een boekenpakket samenstellen. Maar…. met welke boeken? Welke boeken zijn voor welke kinderen, situaties en organisaties geschikt? Mieke geeft graag persoonlijk advies voor uw organisatie. Zo kan ze foto’s doorsturen van de boeken, om u een indruk te geven

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een boek voor een specifieke situatie? Neem dan gerust contact met Mieke op. Ze is bereikbaar via +31620639745 of info@koffertjetroost.nl

boek rouwverwerking kinderen