Meteen naar de inhoud

Troostkoffer met boeken

De troostkoffer met boeken van Koffertje Troost is een koffer gevuld met boeken, speciaal bedoeld voor kinderen in rouw. De boeken in de koffer kunt u zelf samenstellen, of advies krijgen van Mieke. Ook is er een algemeen boekenpakket (8 boeken) te koop.

Koffertje Troost beschikt over meer dan 120 (prenten)boeken met uiteenlopende thema’s. De (prenten)boeken in de koffer ondersteunen kinderen na het overlijden van een geliefd persoon. De troostkoffer met boeken biedt kinderen uitleg over moeilijke begrippen zoals dood, afscheid, begrafenis en crematie en maakt emoties bespreekbaar.

De troostkoffer is zowel voor als na de uitvaart te gebruiken. De boekenkoffer bereid kinderen voor op hoe de uitvaart zal verlopen. Daarnaast is het voor kinderen prettig om herkenning te vinden in verhalen na de uitvaart.

Troostkoffer Boekenkoffer Rouw kinderen

Deze organisaties gingen u voor:

Koop een troostkoffer voor uw bedrijf

Bent u werkzaam in het basisonderwijs? Een uitvaartondernemer? Of een zorgverlener?

Voor u is het mogelijk om een troostcadeau voor een kind te kopen, zoals een troostkoffer, met of zonder boeken. U kunt zelf de gewenste boeken in de webshop uitkiezen.

Het is voor een meerprijs mogelijk om uw eigen logo op de koffer te laten houtbranden. Daarnaast heeft Koffertje Troost zelf een boekenpakket samengesteld met boeken die in veel situaties bruikbaar zijn.

Een impressie van de uitvaartondernemers, zorginstellingen en scholen die een gepersonaliseerde boekenkoffer in bezit hebben:

 

Koop een troostcadeau voor een kind

Door een troostcadeau met boeken te kopen, helpt u het kind om grip te krijgen op de gebeurtenis en om te helpen bij de rouwverwerking van het kind. Daarnaast zorgen boeken ervoor dat de gevoelens en ervaringen makkelijker bespreekbaar zijn. We bieden ook herinneringsboekjes aan die helpen bij het herdenken van een overleden dierbare. Een troostcadeau kopen is daarom een goede keuze om het kind troost te bieden. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een boek voor een specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via +31620639745 of info@koffertjetroost.nl.

Koffertje Troost Boekenkoffer boeken rouwverwerking kinderen