Ga naar de inhoud

KOFFERTJE TROOST IS GESTOPT

Troostknuffelpakket

Het troostknuffelpakket van Koffertje Troost bestaat uit een houten koffertje vol met materialen die ondersteuning bieden bij het verlies van een dierbare. Knuffelen met een troostknuffel, knutselen, in gedachten zijn bij degene die wordt gemist, herinneringen bewaren, maar ook even het hoofd leegmaken en spelen: in het troostknuffelpakket zit het allemaal.

Het kind kan het houten koffertje versieren, of herinneringen in bewaren. Het troostknuffelpakket is een mooi geschenk voor een kind. Dit cadeau met een troostknuffel is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Het knuffelpakketje is te koop voor €48,95 (incl. btw).

Wat zit er in in het knuffelpakketje?

Het troostknuffelpakket helpt een kind door middel van verschillende hulpmiddelen met het verlies van een dierbare. In het pakket zit bijvoorbeeld een zachte troostknuffel maar ook een knutselpakketje om vliegers te maken en een zakje met kinetic zand. Kinderen vinden het soms fijn om niet alles te delen. Daarom zit er een speciaal notitieboekje bij met een onzichtbare pen waarvan de inkt alleen te lezen is met het speciale lampje. Heeft u vragen over het troostknuffelpakket? Of heeft u vragen over een van onze andere producten zoals bijvoorbeeld ons assortiment met boeken of de troostkoffer met boeken? Neem contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via +31620639745 of info@koffertjetroost.nl.

We hebben nieuws....

Koffertje troost is gestopt

Wij gaan onze horizon verbreden, maar kijken met veel trots, dankbaarheid en liefde terug op de afgelopen 7 jaar. Elk boek dat werd gelezen, elke knuffel die werd gegeven, elke koffer die werd geopend… Bedankt voor het vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven door de jaren heen!