Ga naar de inhoud

Troostknuffelpakket

Het troostknuffelpakket van Koffertje Troost bestaat uit een houten koffertje vol met materialen die ondersteuning bieden bij het verlies van een dierbare. Knuffelen met een troostknuffel, knutselen, in gedachten zijn bij degene die wordt gemist, herinneringen bewaren, maar ook even het hoofd leegmaken en spelen: in het troostknuffelpakket zit het allemaal.

Het kind kan het houten koffertje versieren, of herinneringen in bewaren. Het troostknuffelpakket is een mooi geschenk voor een kind. Dit cadeau met een troostknuffel is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Het knuffelpakketje is te koop voor €48,95 (incl. btw).

Wat zit er in in het knuffelpakketje?

Knuffelpakketje Plus

Het is daarnaast mogelijk een troostknuffelpakket te bestellen in combinatie met een prentenboek:

  • Ik had je nog zoveel willen zeggen is een boek over de beste vrienden Das en Maatje. En dan opeens is Maatje dood. Das gaat op zoek naar Maatje omdat hij hem mist en omdat hij Maatje nog zoveel had willen zeggen.
  • Als verdriet op bezoek komt gaat over het verdriet dat soms onverwacht aan de deur staat. Soms is het belangrijk dat een kind beseft dat het verdriet binnenlaten goed is. Op deze manier leert het kind om te gaan met verdriet en verlies.
  • Fijn Konijn gaat over een vrolijk konijn dat leven en kleur brengt in het bos. Tot het verdriet van de andere konijnen komt Konijn niet meer terug, maar hij heeft wel iets achtergelaten. Het is een prachtig prentenboek over verlies en mooie herinneringen.

Knuffelpakketje Mama/Papa

Het is daarnaast mogelijk het knuffelpakketje voordelig te bestellen in combinatie met een prentenboek met het thema mama of papa.

Knuffelpakketje Mama – Overal en ergens
De mama van Yolanda is overleden. Waar kan haar mama nu zijn? ‘Als je me zoekt, lieve schat, dan zul je me vinden,’ had mama haar nog gezegd. Dus besluit ze op zoek te gaan naar haar mama die dood is, met hulp van alle lieve mensen om zich heen. En dan op een dag weet ze waar mama nu is: mama is overal!

Knuffelpakketje Papa – Papa Draak wordt niet meer beter
Op een dag wordt papa Draak zo ziek, dat hij niet meer beter kan worden. Drakie is erg verdrietig. Papa krijgt zijvleugels, zodat hij toch nog een tijdje kan vliegen. Tot zelfs dat niet meer kan en ze door moeten zonder papa Draak.

Het troostknuffelpakket helpt een kind door middel van verschillende hulpmiddelen met het verlies van een dierbare. In het pakket zit bijvoorbeeld een zachte troostknuffel maar ook een knutselpakketje om vliegers te maken en een zakje met kinetic zand. Kinderen vinden het soms fijn om niet alles te delen. Daarom zit er een speciaal notitieboekje bij met een onzichtbare pen waarvan de inkt alleen te lezen is met het speciale lampje. Heeft u vragen over het troostknuffelpakket? Of heeft u vragen over een van onze andere producten zoals bijvoorbeeld ons assortiment met boeken of de troostkoffer met boeken? Neem contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via +31620639745 of info@koffertjetroost.nl.