KNUFFELPAKKETJE MET TROOSTKNUFFEL

Het troost knuffel pakket van Koffertje Troost bestaat uit een houten koffertje vol met materialen die ondersteuning bieden bij het verlies van een dierbare. Knuffelen, knutselen, in gedachten zijn bij degene die wordt gemist, herinneringen bewaren, maar ook even het hoofd leegmaken en spelen: in deze koffer zit het allemaal!

Het is daarnaast mogelijk om het houten koffertje zelf te versieren zodat het gebruikt kan worden om de herinneringen aan een dierbare in te bewaren. Het troost knuffel pakket is een mooi troost cadeau voor een kind. Het troost cadeau met troost knuffel is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. 

Wat zit er in het koffertje?

Dit koffertje heet natuurlijk niet voor niets een knuffelpakketje. Er zit een superzacht slingeraapje in om mee te knuffelen. Altijd een troost dichtbij!

Met dit kinetic sand kan lekker gespeeld worden. Uw kind kan ontspannen met de handen bezig zijn en zo gedachten in het hoofd rustig maken.

In het notitieboekje kan geschreven, getekend, geknipt en geplakt worden.  Soms houdt een kind liever iets voor zichzelf. Met de geheime pen kun je woorden opschrijven die pas zichtbaar zijn als je met het lichtje van de pen erop schijnt.

Door de Koffertje Troost kleurplaat in te kleuren, kan uw kind de gedachtes even de vrije loop laten.

Het knutselpakketje bevat vouwblaadjes, touwtjes, stickers en andere frutsels om vliegers mee te knutselen.

In dit glazen flesje met een kurkje erop kun je een opgerold beschreven briefje doen. Bewaar het flesje zelf, of geef het mee aan degene die je zo mist.

Op dit groeipapier kun je tekenen of mooie herinneringen schrijven. Als je het in de grond stopt en er goed voor zorgt, zullen er hemelsblauwe vergeet-me-nietjes uit groeien. Ook bevat de koffer een extra zakje met vergeet-me-nietjes om te zaaien. Deze kan eventueel gebruikt worden in combinatie met het groeipapier.

Naast een informatief boekje is dit ook een troostboekje! Familie, vriendjes, vriendinnetjes en de juf of meester kunnen er lieve woordjes voor uw kind in opschrijven.

Met de bellenblaas in de koffer kunnen heel veel bellenblaaskusjes worden verstuurd! Eveneens is er een mooie tekst van het lied ‘Belletjes’ toegevoegd.

In dit boekje staat praktische informatie met betrekking tot het knuffelpakketje.

Het knuffelpakketje is te koop voor €36,95 (incl. btw).

Knuffelpakketje Plus

Het is daarnaast mogelijk het knuffelpakketje voordelig te bestellen in combinatie met een prentenboek. Bij dit Knuffelpakketje Plus heeft u de keuze uit de volgende boeken:

  • Ik had je nog zoveel willen zeggen is een boek over de beste vrienden Das en Maatje. En dan opeens is Maatje dood. Das gaat op zoek naar Maatje omdat hij hem mist en omdat hij Maatje nog zoveel had willen zeggen. In dit boek gaat het vooral over het omgaan met de dood en hoe een kind nog kan zeggen wat hij/zij wilde zeggen.
  • Als verdriet op bezoek komt gaat over het verdriet dat soms onverwacht aan de deur staat. Soms is het belangrijk dat een kind beseft dat het verdriet binnenlaten goed is. Op deze manier leert het kind om te gaan met verdriet en verlies.
  • Fijn Konijn gaat over een vrolijk konijn die leven en kleur brengt in het bos. Totdat konijn verdwijnt. Tot het verdriet van de andere konijnen komt Konijn niet meer terug, maar hij heeft wel iets achtergelaten. Het is een prachtig prentenboek over verlies en mooie herinneringen.

Knuffelpakketje Mama/Papa

Het is daarnaast mogelijk het knuffelpakketje voordelig te bestellen in combinatie met een prentenboek met het thema mama of papa.

Knuffelpakketje Mama – Overal en ergens
De mama van Yolanda is overleden. Waar kan haar mama nu zijn? ‘Als je me zoekt, lieve schat, dan zul je me vinden,’ had mama haar nog gezegd. Dus besluit ze op zoek te gaan naar haar mama die dood is. Tijdens haar zoektocht krijgt ze hulp van alle lieve mensen om zich heen. En dan op een dag weet ze waar mama nu is: mama is overal!

Knuffelpakketje Papa – Papa Draak wordt niet meer beter
Papa Draak leert Drakie vliegen, vuurspuwen en nog veel meer. Maar op een dag wordt papa Draak zo ziek, dat hij niet meer beter kan worden. Drakie is erg verdrietig. Papa krijgt zijvleugels, zodat hij toch nog een tijdje kan vliegen. Tot zelfs dat niet meer kan en ze door moeten zonder papa Draak.

Kinderen vinden troost in het troost knuffel pakket

Het troost cadeau helpt een kind door middel van verschillende hulpmiddelen met het verlies van een dierbare. In het pakket zit bijvoorbeeld een zachte troost knuffel maar ook een knutselpakketje om vliegers te maken en een zakje met kinetic zand. Ook vinden kinderen het soms fijn om niet alles te delen. Daarom zit er een speciaal notitieboekje bij met een onzichtbare pen waarvan de inkt alleen te lezen is met het speciale lampje. Heeft u vragen over ons troost cadeau voor uw kind? Of heeft u vragen over een van onze andere producten zoals bijvoorbeeld ons assortiment met boeken of de troostkoffer met boeken? Neem contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via +31620639745 of info@koffertjetroost.nl.