Knuffelpakketje

KNUFFELPAKKETJE

Het knuffelpakketje van Koffertje Troost is een houten koffertje vol met ondersteunende materialen. Knuffelen, knutselen, in gedachten zijn bij degene die wordt gemist, herinneringen bewaren, maar ook even je hoofd leegmaken en spelen: in deze koffer zit het allemaal.

Wat zit er in het koffertje?

Dit koffertje heet natuurlijk niet voor niets een knuffelpakketje. Er zit een superzacht slingeraapje in om mee te knuffelen. Altijd een troost dichtbij!

Met dit kinetic sand kan lekker gespeeld worden. Uw kind kan ontspannen met de handen bezig zijn en zo gedachten in het hoofd rustig maken.

In het notitieboekje kan geschreven, getekend, geknipt en geplakt worden.  Soms houdt een kind liever iets voor zichzelf. Met de geheime pen kun je woorden opschrijven die pas zichtbaar zijn als je met het lichtje van de pen erop schijnt.

Door de Koffertje Troost kleurplaat in te kleuren, kan uw kind de gedachtes even de vrije loop laten.

Het knutselpakketje bevat vouwblaadjes, touwtjes, stickers en andere frutsels om vliegers mee te knutselen.

In dit glazen flesje met een kurkje erop kun je een opgerold beschreven briefje doen. Bewaar het flesje zelf, of geef het mee aan degene die je zo mist.

Op dit groeipapier kun je tekenen of mooie herinneringen schrijven. Als je het in de grond stopt en er goed voor zorgt, zullen er hemelsblauwe vergeet-me-nietjes uit groeien. Ook bevat de koffer een extra zakje met vergeet-me-nietjes om te zaaien. Deze kan eventueel gebruikt worden in combinatie met het groeipapier.

Naast een informatief boekje is dit ook een troostboekje! Familie, vriendjes, vriendinnetjes en de juf of meester kunnen er lieve woordjes voor uw kind in opschrijven.

Met de bellenblaas in de koffer kunnen heel veel bellenblaaskusjes worden verstuurd! Eveneens is er een mooie tekst van het lied ‘Belletjes’ toegevoegd.

In dit boekje staat praktische informatie met betrekking tot het knuffelpakketje.

Het knuffelpakketje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is mogelijk het houten koffertje zelf te versieren en later te gebruiken om herinneringen in te bewaren.

Het knuffelpakketje is te koop voor €36,95. Meer informatie over de bestelprocedure vindt u hier.

Nieuw: Knuffelpakketje Plus!

Het is daarnaast mogelijk het Knuffelpakketje te bestellen in combinatie met een prentenboek.
Het Knuffelpakketje Plus is te koop voor €48,95. U heeft daarbij keuze uit één van de volgende boeken:

Ik had je nog zoveel willen zeggen
Das en Maatje zijn de beste vrienden. En dan opeens is Maatje dood. Dus gaat hij op zoek naar Maatje. Omdat hij hem mist. En omdat hij Maatje nog zoveel had willen zeggen. In dit boek gaat het vooral over het omgaan met de dood. Hoe kun je toch nog zeggen wat je wilde zeggen?

Als Verdriet op bezoek komt
Soms staat Verdriet onverwacht voor je deur. Als je het binnenlaat, ontdek je dat dit bezoek meer kan zijn dat je vermoedt… Misschien hoeft Verdriet alleen maar te weten dat het er mag zijn.

Fijn Konijn
Konijn vindt het fijn om allerlei konijnige dingen te doen, zoals springen en graven en slapen. Maar hij doet ook onkonijnige dingen… Met muziek en kleur vult hij het bos. Door hem voelen ook de andere konijnen zich fijn. Op een dag is hij plotseling verdwenen. Tot het verdriet van de andere konijnen komt Konijn niet meer terug, maar hij heeft wel iets achtergelaten… Een prachtig prentenboek over verlies en mooie herinneringen.