Ga naar de inhoud

Koffertje Troost biedt
boeken en materialen voor
kinderen in rouw

Boeken en materialen voor kinderen in rouw

Ondersteunende materialen voor kinderen in rouw. Boeken, boekenkoffers en knuffelpakketjes.

Voor gezinnen en kinderen na het verlies van een dierbare.

Een meerwaarde voor uitvaartondernemers, zorgverleners en leerkrachten.

Wat kan ik betekenen voor
een kind in rouw?

Voor kinderen is aandacht, uitleg en betrokkenheid bij het afscheid essentieel voor een goed
verloop van het rouwproces.

Koffertje Troost biedt kinderen steun bij de rouwverwerking na het overlijden van een dierbare. Door boeken, het knuffelpakketje, kaartensets en andere ondersteunende materialen.

Daarmee bieden wij niet alleen kinderen troost, maar ontzorgen wij ook ouders.

ZIJ GINGEN U VOOR:

five-stars

Wilt u uw ervaring met Koffertje Troost delen? Dat kan op Google Review!

Bied troost voor kinderen in rouw

Bij het overlijden van een dierbare is het belangrijk om kinderen troost te bieden. Koffertje Troost biedt een selectie aan materialen en producten aan voor kinderen:

BOEKEN OVER ROUWVERWERKING
Koffertje Troost heeft een zorgvuldig assortiment aan boeken samengesteld met boeken die helpen bij de rouwverwerking van het kind. De boeken zijn overzichtelijk gesorteerd voor verschillende leeftijden en specifieke situaties.
Bekijk assortiment >>

KNUFFELPAKKETJE
Dit is een houten koffertje boordevol spulletjes om kinderen op allerlei manieren met afscheid en rouw bezig te laten zijn. Dit koffertje, met onder andere een troostknuffel, is een mooi troostgeschenk voor een kind.
Direct bestellen >>

TROOSTKOFFER MET BOEKEN
Koffertje Troost ondersteunt kinderen in rouw. Koffertje Troost verkoopt boeken over rouw, verlies en de dood, en een troostkoffer met boeken voor kinderen in rouw. De troostkoffer biedt houvast om een gesprek op gang te krijgen over lastige begrippen zoals de dood, een uitvaart en verlies. De troostkoffer met boeken is speciaal geselecteerd op de situatie van het kind. Dit troostgeschenk helpt het kind bij het verwerken van het verdriet.
Direct bestellen >>

HERINNERINGSBOEK
de herinneringsboekjes hebben ruimte om in te schrijven, tekenen of foto’s te plakken. Op deze manier hebben kinderen de mogelijkheid om een overleden dierbare op een bijzondere wijze te herinneren en om te gaan met rouw. In de loop van de tijd ontstaat er een tastbaar aandenken om te koesteren. Herinneringsboekjes zijn een mooi troostgeschenk voor een kind.
Direct bestellen >>

Koffertje Troost ontzorgt ouders

Rouwverwerking van een kind is soms lastig voor ouders/verzorgers. In deze emotionele en drukke periode wil Koffertje Troost door middel van diverse producten ouders ontzorgen bij het overlijden van een dierbare. Ouders willen er graag zijn voor de kinderen, maar door eigen emoties en de druk om dingen te regelen kan dit soms lastig zijn. Daarnaast is het voor ouders vaak moeilijk om te bepalen hoe ze de kinderen het beste kunnen betrekken en ondersteunen. Koffertje Troost heeft een aanbod met diverse materialen voor praktische ondersteuning bij kinderen in een periode van rouw en verdriet.

boek rouwverwerking kinderen