Workshop rouwverwerking

De workshop rouwverwerking van Koffertje Troost is waardevol voor iedereen die onlangs of langer geleden afscheid heeft genomen van een geliefde. Door middel van een creatieve werkvorm kunt u uiten wat in woorden soms lastig is. Het verlies van een dierbare heeft doorgaans een grote impact op het dagelijks functioneren van u als nabestaande. Iedereen om u heen gaat door en uw wereld staat stil. U gaat na een bepaalde tijd weer mee in de stroming van het alledaagse leven. Dit neemt niet weg dat u van binnen nog heel onrustig kan zijn. Tastbaar verdriet gaat dan over in stil verdriet. Door de workshop die u helpt bij rouw en verlies geeft u vorm aan uw gedachten. Dat geeft rust en kracht. Daarnaast is de workshop ook waardevol wanneer u al verder bent in het rouwproces. Een moment creëren waarbij u bewust stilstaat bij het verlies van een dierbare geeft een kostbaar gevoel.

Informatie over de workshop rouwverwerking

Tijdens de workshop wordt met behulp van verschillende kleuren zand gedachten vormgegeven. Deze gedachten bestaan bijvoorbeeld uit herinneringen of persoonlijke eigenschappen van de dierbare. Gedurende het proces gaan de gedachten stromen en creëert u iets tastbaars voor al uw waardevolle herinneringen. Het resultaat is een uniek en kleurrijk herinneringspotje. Wat u kunt verwachten van de workshop:
  • De workshop duurt ongeveer 1,5 uur.
  • De workshop is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf negen jaar.
  • U kunt de workshop individueel volgen of in groepsverband.
  • Workshopruimte: van Alkemadelaan 4 in Limmen. Op verzoek komen wij ook bij u thuis of op locatie.
  • Wanneer de workshop bij u thuis of op andere locatie plaatsvindt, worden er buiten een straal van 15 km reiskosten berekend. Lees hierover meer bij de bestelinformatie.
 

Tarieven:
€27,50 per persoon
Vanaf 3 personen: €24,50 per persoon
Vanaf 7 personen: Tarief in overleg

U bepaalt de gewenste sfeer van de workshop

Iedereen heeft een eigen voorkeur voor het verwerken van het verlies van een dierbare. Koffertje Troost laat u daarom meebepalen over de gewenste sfeer van de workshop. Misschien wilt u uw verhaal delen of werkt u juist liever in stilte. Muziek op de achtergrond, al dan niet onder het genot van een drankje, alleen of met naasten: het is aan u. De workshop kan gekoppeld worden aan een gedenkwaardige dag met betrekking tot uw dierbare. Een andere mogelijkheid is om deze workshop bij u thuis te laten te verzorgen in de periode van de uitvaart. Bijvoorbeeld als waardevolle activiteit voor de (klein)kinderen.

Bekijk de rest van de mogelijkheden

Naast de workshop hebben wij boeken in ons assortiment om kinderen te ondersteunen in het rouwproces. Daarnaast verkopen wij voor kinderen vanaf drie jaar een troost knuffel pakket. Boekt u de workshop van Koffertje Troost, dan nemen wij telefonisch contact met u op en maken we een afspraak op de door u gewenste datum. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken via +31620639745 of info@koffertjetroost.nl.