VOOR UITVAARTONDERNEMERS/ZORGVERLENERS

Bent u werkzaam in het basisonderwijs, een uitvaartondernemer of zorgverlener en geïnteresseerd in Koffertje Troost? Er zijn veel mogelijkheden!

Knuffelpakketjes

Wilt u knuffelpakketje(s) en/of herinneringsboekje(s) Vaarwel bestellen? Geef rechtstreeks via info@koffertjetroost.nl het aantal door. Vergeet u daarbij niet de kleur van de aapjes te vermelden (aantal lichtroze/beige).

Boekenkoffer

Ook is het mogelijk om een boekenkoffer aan te schaffen! U kunt zelf een boekenpakket samenstellen of een keuze maken uit verschillende boekenpakketten, zoals de algemene boekenkoffer, of boekenkoffer ‘verlies van een baby’, ‘verlies opa/oma’, ‘verlies papa/mama’ of boekenpakket ‘christelijk’. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om aanvullende boeken te bestellen uit de boekenpakketten en overige thema’s, zoals euthanasie en zelfdoding.

Bent u geïnteresseerd in de boekenkoffer? Vraag dan de bestelinformatie aan via info@koffertjetroost.nl. U ontvangt dan een overzicht van de beschikbare boeken, inclusief inhoudelijke informatie en de tarieven. Mocht u interesse hebben, kunt u direct een bestelling plaatsen via de toegezonden link naar het bestelformulier.

Workshop

De workshop van Koffertje Troost is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 9 jaar. Er zijn verschillende mogelijkheden. De workshop kan op locatie verzorgd worden, bijvoorbeeld gekoppeld aan een herdenkingsbijeenkomst. Het is echter ook mogelijk om de workshop bij de familie thuis te verzorgen, bijvoorbeeld voor de (klein)kinderen in de periode van de uitvaart. Koffertje Troost denkt graag met u mee; de wensen van de familie staan hierbij uiteraard centraal.

Neem voor de verschillende opties contact op met Mieke via info@koffertjetroost.nl. U kunt ook flyers met betrekking tot Koffertje Troost of de workshop aanvragen, zodat u deze aan de familie kunt overhandigen.