RETOURNEREN

KNUFFELPAKKETJE

Mocht het onverhoopt zo zijn dat het knuffelpakketje u niet aanspreekt, heeft u natuurlijk het recht om van de koop af te zien.
U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen uw bestelling knuffelpakketje(s) te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van de bestelling.
Let op: dit geldt niet voor gepersonaliseerde knuffelpakketjes waarbij de naam in het houten koffertje staat gegraveerd.

Het artikel kan alleen ongebruikt en liefst in de originele verpakking geretourneerd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor uw eigen rekening. Koffertje Troost maakt het aankoopbedrag binnen 14 dagen na uw melding over, mits het artikel onbeschadigd retour is ontvangen.

Neemt u wel even vooraf per e-mail info@koffertjetroost.nl of via onderstaand retourformulier contact op, voordat u uw bestelling retourneert.

Formulier voor herroeping


 

VERHUURKOFFER

Wilt u afzien van uw bestelling verhuurkoffer, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk per e-mail info@koffertjetroost.nl of via het Formulier voor herroeping contact met ons op te nemen.

Kosteloos annuleren is alleen mogelijk tot uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de leveringsafspraak.
Koffertje Troost is na deze 24 uur genoodzaakt om 50% in te houden op het bedrag van terugbetaling. U krijgt binnen 14 dagen het overige bedrag teruggestort op uw bankrekening.
Tijdens de verhuurperiode is het niet mogelijk de verhuurtermijn in te korten en zo uw betaling geheel of gedeeltelijk terug te vorderen.

Op het moment van levering van de verhuurkoffer ondertekent u een bewijs van ontvangst en wordt er in goed overleg een datum vastgelegd voor het inleveren van de verhuurkoffer (uitgaande van een verhuurperiode van 2 weken).

Per dag dat de koffer later geretourneerd wordt dan de afgesproken datum, zal de Koffertje Troost €15 extra in rekening brengen. Mocht Koffertje Troost de overeengekomen datum verzetten, zullen er geen extra kosten bij u in rekening gebracht worde